Enorm; de processen binnen een bedrijf. De afdelingen, de managers en protocollen die nodig zijn om het bedrijf intern te verbinden, om de voortgang van al deze processen te optimaliseren met een perfect eindproduct als doel.

Het bedrijf van een zzp’er kent deze processen net zo goed, alleen ben jij zelf de managers en de afdelingen, en bepaal jij de regels grotendeels zelf. Ook binnen jouw bedrijf hangen de processen nauw met elkaar samen. Dat alles vloeiend doorloopt; op elkaar is afgestemd, is bijna een randvoorwaarde om op overzichtelijke, ontspannen en efficiënte wijze te kunnen werken.

Nuttig, om deze processen in kaart te brengen, maar waar en wanneer begin je? Je hebt het al druk, de mailbox loopt vol, er liggen nog stapels, er is ergens nog een privéleven en de verplichtingen, al dan niet opgelegd door externe instanties, vragen naast dit alles ook een hap tijd en energie….

Het is een investering in tijd, die je prima alleen kunt doen, als je je hiertoe kunt en wilt zetten, maar, samen zien we meer. We kijken samen naar wat er al wel loopt en wat er nodig is om dit te optimaliseren, maar belangrijker is dat we een beeld krijgen van welke werkwijze het beste bij jou past.

Samen kunnen we in een aantal dagdelen kijken naar wat er gebeurt binnen jouw bedrijf. Kijken wat komt waar binnen, wat heeft wanneer aandacht nodig, hoe documenteer en administreer je dit en hoe houd je de voortgang van dit alles in het oog. Door dit te onderzoeken, te beschrijven en waar nodig bij te sturen, ontstaat meer overzicht wat resulteert in rust. Wellicht zijn er taken die je kunt uitbesteden zodat er meer tijd over blijft voor de dingen waar jij blij van wordt.

Zin om de processen binnen jouw bedrijf onder de loep te nemen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak!

AdministratieHulp is er ook voor tijdelijk, periodiek of incidentele ondersteuning  (financieel)administratieve/secretariële werkzaamheden en office management.
 

Heeft u vragen, of weet u niet zeker of ik kan voorzien in uw hulpvraag? Neem vrijblijvend contact op. 06 – 1898 1903 – info@administratiehulp.nl

 
 
 
 

RECENTE WERKZAAMHEDEN

Meedenker in efficiëntere financieel-administratieve bedrijfsvoering en vereenvoudigen van processen binnen eenmanszaak

Eerste aanspreekpunt voor opvragen (en verstrekken) van offertes voor huur vergader-/evenementruimte.

Financiële administratie (debiteuren-/crediteuren beheer)

Ondersteunende taken penningmeester

Projectadministratie opzetten

Crisismanagement